bestellen

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van RB-bags, onderdeel van Rike Beekman Ontwerp ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 27194813. Op alle producten en diensten van RB-bags zijn de volgende verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.

 

1. RB-bags levert unieke handgemaakte leren tassen en accessoires. Leer is een natuurproduct en hoewel ik het zoveel mogelijk probeer te ontzien, kunnen kleine oneffenheden in het leer niet altijd worden voorkomen. Om verschillende redenen kunnen de kleuren van de gefotografeerde artikelen iets verschillen van de werkelijkheid.

 

2. Prijzen zijn incl. 19 % BTW en inclusief verzendkosten (binnen Nederland). Bij verzending buiten Nederland worden de hiervoor geldende verzendkosten berekend.

 

3. RB-bags worden aangetekend verzonden met PostNL. Alleen de sleutelhangers, mapjes, make-up tasjes en sommige portemonnees worden als brievenbuspost verzonden voor risico koper. Wil je deze artikelen toch aangetekend verzonden hebben dan betaal je een bijdrage van € 5,=. Wil je liever betalen bij aflevering dan kan je de artikelen onder rembours laten verzenden, dit kost € 10,= extra.

 

4. Na een bestelling krijg je een ontvangstbevestiging en factuur per e-mail. Het kan voorkomen dat je een artikel wilt bestellen dat net verkocht is. In dit geval word je zo spoedig mogelijk geïnformeerd.

 

5. Levering geschiedt tegen vooruitbetaling van de factuur door middel van overschrijving. Na ontvangst van deze betaling wordt jouw bestelling zo snel mogelijk verzonden. RB-bags houdt de bestelde artikelen 7 dagen in reservering; wanneer de betaling binnen deze termijn niet volledig is voldaan, behoudt RB-bags zich het recht voor om de bestelde producten weer vrij te geven voor verkoop.

 

6. Alle reclames moeten schriftelijk of per e-mail geschieden binnen 7 dagen na ontvangst van de goederen. Retourzendingen welke niet vooraf zijn aangekondigd worden geweigerd.
De verzendkosten van retour zijn voor rekening van de koper en het artikel moet ongebruikt en in dezelfde staat zijn als deze is verzonden en in de originele verpakking worden geretourneerd. Let op: wel aangetekend retour zenden! Speciaal gemaakte artikelen in opdracht kunnen niet worden geretourneerd.

 

7. RB-bags kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik van de producten.

 

Deventer, 12 april 2012

 

algemene voorwaarden (download pdf)

 

 

 

 

RB-bags worden aangetekend verzonden met PostNL

De sleutelhangers, mapjes, de make-up tasjes en sommige portemonnees worden als brievenbuspost verzonden voor risico koper. Wil je deze artikelen toch aangetekend verzonden hebben dan betaal je een bijdrage van € 5,=

 

Vul dit formulier in en je ontvangt binnen 24 uur een ontvangstbevestiging en factuur per e-mail.

Het kan voorkomen dat je een artikel wilt bestellen dat net verkocht is; in dat geval word je zo snel mogelijk geïnformeerd.

 

naam en omschrijving artikel*
naam*
adres*
postcode*
plaats*
e-mail*
telefoonnummer
   
bestelling ophalen
brievenbuspost aantekenen + € 5,=
rembours + € 15,=
 

* moet ingevuld worden